Huisstijl Daltonschool De Vlier

“Een nieuwe strakke huisstijl en pay-off die past bij wat we doen en waar we voor staan.” Dat was de wens van Daltonschool de Vlier. Het oude logo was al minstens twee decennia oud en de boom was als beeldmerk niet meer echt van toegevoegde waarde.

Zonde! Daarom stelden we de boom én kinderen centraal en werd de nieuwe pay-off ‘Klim en groei met lef!’ Alles vindt in en om de boom plaats. Een huisstijl die de fantasie prikkelt en innovatie goed naar voren laat komen. Dat is door een combinatie van fotografie en illustratie goed gelukt.

Een enthousiaste groep leerlingen van Daltonschool de Vlier hebben een leuke ochtend gehad en wij (en de ouders 😉) mooie foto’s die we verwerkt hebben in de ‘belevingswerelden’.

Een wens was om ook zelf met de huisstijl aan de slag te kunnen. Daarom is het als toolkit aangeleverd en zijn er sjablonen voor Canva ontwikkeld.

In samenwerking met

Deel illustraties: Jule Geleijns
Fotografie: Linde te Koppele

Ook hulp nodig bij jullie visuele uitstraling?

×

Hi!

Via de onderstaande knop kun je ons een appje sturen. Toch liever je boodschap via de digitale postduif verzenden? Dat kan naar myrthe@quarakter.nl

×